stineogniyat    

januar 2012


Follow me

Heisann! 

Har hatt en veldig tung dag i dag. Så velger og ikke blogge om det som har skjedd i dag. Blir sikkert bedre til uka i gjen.

Men for ikke så veldig lenge siden lasta jeg ned "instagram" på I poden. Så for de som vil kan dere følge meg stine465 og dere kan også følge Niyat som heter niiiyat. Hvis dere har instagram så skriv hva dere heter i kommentar feltet, så kan jeg følge dere også.


    \\google

 

Ble ikke et veldig langt innlegg, men har ikke så mye å si i dag. Vi blogges!

 

-STINE

Bilder fra Tyskland
T.G.I.F

Endelig helg sier jeg bare!

Har vært en lang og "hard" uke, så trenger å slappe av litt nå.  Etter storefriet på skolen i dag dro Niyat til Tyskland med besteveninna si Katarina og foreldrene dems. Får håpe hun koser seg der.

I helgen har jeg ikke noen store planer, i dag skal jeg bare være hjemme med lillebror å lage taco. Så skal jeg kanskje overnatte hos Anette til i morra, hvis hun får lov. På søndag skal jeg rydde og vaske i leiligheten til pappa siden den må bli klar til noen skal bo der. Blir egentlig litt gøy  + at jeg tjener litt penger.

På skolen i dag fikk vi bildene av oss selv som ble tatt på ballet. Ble ikke så fornøyd med meg selv, men legger likevel ut begge bildene. 

Akkurat nå holder jeg på å rydde og vaske mitt eget rom. Så blogger mer senere i kveld eller i morra.

 

PS! beklager den dårlige kvaliteten på bildet, men ble ikke noe bra med digital camera'et.


Venstre: Karina og jeg .      Høyre: Asrin og jeg.

 

-Har du hatt en lang uke?

-Hva syns du om bildene?

 

-Stine

Tyskland i morgeen

Hallo :)

I morgen skal jeg til Tyskland, gleder meg veldig! Skal dra med Katarina og moren hennes og min da. Så kommer ikke til å blogge noe før søndag. Jeg tror jeg tar med kameraet mitt, så det blir vell mange bilder.

Dagens outfit:

       

   Alt er i fra Bik bok.

- Niyat

 

30 ting om meg

 1. Jeg er 98'er
 2. Jeg ble født på Kongsvinger sykehus
 3. Jeg bodde i Kongsvinger i 1 år
 4. Jeg flytta til Skedsmokorset da jeg var 1 år
 5. Jeg bor fortsatt på skedsmokorset
 6.  Jeg er den minste i familien
 7. Har to brødre
 8. Min aller bestevenn heter Katarina
 9. Jeg har kjent Katarina siden jeg var 3 år
 10. Jeg har 9 andre bestevenner
 11. Jeg går på Sten- tærud skole
 12. Jeg har verdens beste klasse
 13. Jeg går på Fotball og Piano 
 14. Jeg hadde en STOR afro for en liten stund siden, haha 
 15. Jeg elsker jentekvelder og sånt
 16. Jeg kjenner verdens herligste jenter
 17. Når jeg er hyper, er jeg veldig merkelig
 18. Noen ganger ler jeg veldig rart
 19. Foreldrene mine er ikke skilt
 20. Jeg har brun/svart hår
 21. Jeg har  gått på håndball i 5 år, men sluttet og begynte på fotball i fjor sommer
 22. Jeg elsker one tree hill, favoritt programmet mitt!
 23. Jeg er veldig random
 24. Mange syns jeg er agressiv..
 25. Jeg er ganske høy, 1.73
 26. Jeg er avhengi av facebook
 27. Jeg elsker matte
 28. Jeg hater naturfag
 29. Hele navnet mitt er Niyat Zewenghil Tesfaghabr
 30. Jeg er et matvrak, spiser hele tiden!

 

- Niyat

5 Favoritt blogger

Hei.

Har egentlig ikke tid til å blogge nå, for jeg må gjøre alle leksene for denne uka. Kjenner også at jeg begynner å bli syk, noe som jeg hater å være.

Men uansett, siden jeg ikke har så mye annet å blogge om tenkte jeg at jeg kunne skrive et innlegg om mine 5 favoritt bloggere. So here we go.

 

1.


www.L0ve.blogg.no Erica er en jente på 15 år fra Trondheim, som blogger om hverdagen, outfits osv. Elsker bloggen hennes, og er innom den hver dag.

2.


www.auroramohn.blogg.no  kusina til Erica, som også har en veldig bra blogg. Hun er 14 år og blogger om hverdagen, outfits og masse annet.

3.


www.andreabadendyck.no  Andrea er 17 år og blogger om hverdagen sin og masse annet spenndenes, elsker bloggen hennes, og hun er utrolig pen!

4.


www.tcmn.blogg.no Therese ligger på 1.plass på blogg.no og har en utrolig bra blogg. Hun er 17 år og blogger om hverdagen, sminke, mote , hår osv.

5.


www.annais.blogg.no Anna er 16 år gammel, blogger om hverdagen sin og kommer ofte med anbefalinger. Bra blogg som jeg er innom hverdag.

 

Nå må jeg dessverre fortsette med leksene. Men håper dere likte innlegget.

 

-Leser du noen av de samme bloggene?

-Hvilke 5 blogger er dine favoritter?

 

-Stine

Inne KM

Heisann!

I går spilte vi inne Km. Vi hadde to kamper, den ene mot Fjellhammar og den andre mot Nittedal 2. Dessverre så tapte vi begge kampene og gikk ut. Men siden det andre laget våres gikk videre, har vi tenkt til å dra ned i hallen i dag også for å se på dem. 

Vi må dra ned i hallen klokka halv 10, så skal snart begynne å ordne meg. Men siden jeg sto opp tidligere en forventet tenkte jeg at jeg kunne legge ut noen bilder fra i går. Kommer ikke til å bli så mye mer blogging i dag, hvis ikke Niyat har tid. Men da blir det mer blogging til uka.

 
 

-Hva syns du om bildene?

-Spiller du fotball? 

-Flere som var med på Inne KM ?

 

-Stine

Inne km i morgen

Hallo :)

Lenge siden jeg har blogget nå, men jeg setter selvfølgelig skolen foran bloggen! Jeg har uansett ikke gjort noe særlig spennende de siste dagene. I kveld skal jeg bare slappe av, for i morgen er det inne km. Inne km er en fotballcup i lsk-hallen. Jeg drar rundt klokken 13.00 og kommer hjem 18.00, og med en gang jeg kommer hjem skal jeg på jentekveld. Så får ikke blogget noe i morgen, men skal selvfølgelig ta med kameraet på cupen, så det blir mange bilder.

 

♥ Niyat

Trening og annet

Kom hjem fra trening for cirka tre kvarter siden. For dere som ikke vet hva vi trener , så går vi på fotball.

Fotball er kjempegøy. På treninga i dag øvde vi til cupen vi skal spille i helga, den heter Inne KM. Så det blir nok gøy. Var skikkelig kaldt på trening i dag, men forventer jo ikke noe annet så som det er vinter.

Etter jeg har blogget skal jeg ta meg en lang varm dusj, så skal jeg øve til matteprøven som vi har i morra. Temaet er "Algebra" jeg syns det er ganske enkelt og det tror jeg Niyat også syntes. Får vel bare se hva karakteren blir da. 

Vi hadde en ganske "chill" skole dag i dag. I første time hadde vi gym, og da spilte vi bare volleyball. I andre time hadde vi matte og da øvde vi til algebra prøven. Tredje time hadde vi egentlig engelsk men siden vi ikke fikk noen lærer gjorde vi hva vi ville (neste alt i hvertfall) og etter dobbeltime med naturfag dro vi hjem som vanlig klokka 12.45.

Det eneste som var litt kjipt var at jeg og Niyat ble fratatt ipoden på skolen,haha. Fikk den heldigvis tilbake i siste time, som jeg ble veldig glad for siden jeg er avhengig av den.

Siden det er fredag i morra og jeg ikke skal noe spessielt (tror jeg) så kan jeg se om jeg rekker og legge ut et outfit.

Nå "hopper" jeg i dusjen, så blogger jeg mer i morra.


Bilde fra ballet i desember 2011.

 

-Hvilken sport går du på? 

-Hadde du en fin skole/jobb dag?

 

-Stine

Besøk av Anette

Heisann!

I dag har jeg bare vært på skolen og gjort det vanlige. Egentlig skulle vi slutte klokka 3 i dag, men siden læreren våres var syk fikk vi slutte klokka 2. Deilig.

Akkuratt nå har jeg besøk av Anette, senere skal vi på trening. Så siden vi ikke får hvert så mye med hverandre lenger, tenkte vi at vi kunne være med hverandre før treninga.

Men nå skal vi spise, ble ikke et veldig langt innlegg, men hvis dere har noen forslag til hva vi kan blogge om så bare å skrive i kommentarfeltet - Takk på forhånd.


Bestevenn!

 

-Stine

Rlee

Hallo :)

I dag kommer jeg bare til å øve på rle prøven som er i morgen, jeg er veldig flink til å øve dagen før prøven, og det må jeg skjerpe meg på..
Men hvertfall dette blir ikke akkurat verdens mest spennende innlegg, men det for gå, for jeg  øve nå!

 

♥ Niyat

Dagens Outfit


Genser//Bikbok
Bukse//Ginatricot
Belte//H&M

♥ Niyat
 

JentekveldSå ble det ikke lenger en jentekveld

Fremføring

Har egentlig ikke tid til å blogge nå, men gjør jo alt for at bloggen skal bli bedre. Grunnen til at jeg egentlig ikke har tid til å blogge er fordi jeg må bli ferdig med oppgaven jeg skal fremføre på skolen i morra. Tema mitt er " viktige hendelser i Islam's historie" jeg skal velge to ting JEG syns er aller viktigst. Men jeg finner bare en.

Hater å fremføre! Syns det er noe av det verste som finnes. Vet ikke hvorfor, men det er vel noe med at det sitter mange folk å ser på meg.haha.

På skolen i dag hadde vi bare de samme gammle fagene, så skjedde ikke noe spessielt. Men nå skal jeg jobbe videre med oppgaven, kommer kanskje et innlegg senere. 

Her er noen bilder.


Er ikke sånn kjempe fotogen i dag, så ble bare et speilbilde.


Sykt kaldt i dag, så måtte bare ta på meg noe på føttene.

 

-Fler som ikke liker å fremføre ting foran mange folk?

-Mange som syns det var kaldt i dag?

 

-Stine

Skolen

Dårlig døgnrytme

Jada..er fortsatt våken jeg. Og det er skole i morra. Merker at døgnrytmen enda ikke er på plass etter juleferien så det er derfor jeg fortsatt er våken. Har spilt Wordfeud og hørt på hele spotify-lista mi i 3 timer nå. Så nå er det nok best at jeg legger meg for godt. Vi blogges.

PS: bildet under ble tatt i går, uten sminke og greier, uff. Kommer bedre bilder i morra som er tatt med speilrefleks.

Nytt design

Som dere ser har vi fått et finere design enn vi hadde i går. Det var Niyat som fikset det. Nå mangler vi bare en egen header, men det skal vi nok få til så snart som mulig.

Takker også for alle spørsmålene vi har fått, det er bare å spørre videre, vi skal prøve å svare på spørsmålene i løpet av denne uken.
-Stine

Ny blogg + spørsmålsrunde

Vi er to jenter på 13 år som nettopp har fått blogg sammen. Vi kommer til å blogge om hverdagen,mote,sminke og fritiden våres.

Akkuratt nå er bloggen våres veldig rotete og tom, men vi prøver å finne noen som kan lage en header til oss og kanskje et design. Så hadde vært fint om du som leser dette vet om noen.

Siden vi nettopp har starta en blogg, tenkte vi at vi kunne ha en spørsmålsrunde her. Vi skal også lage et innlegg om oss selv og sånt. Men det kommer senere denne uken.

Så da er det bare og slå til med massevis av spørsmål, vi svarer på spørsmålsrunden på video!


Stine


Niyat

 

-Klem fra ossstineogniyat -

stineogniyat    

januar 2012


Follow me

Heisann! 

Har hatt en veldig tung dag i dag. Så velger og ikke blogge om det som har skjedd i dag. Blir sikkert bedre til uka i gjen.

Men for ikke så veldig lenge siden lasta jeg ned "instagram" på I poden. Så for de som vil kan dere følge meg stine465 og dere kan også følge Niyat som heter niiiyat. Hvis dere har instagram så skriv hva dere heter i kommentar feltet, så kan jeg følge dere også.


    \\google

 

Ble ikke et veldig langt innlegg, men har ikke så mye å si i dag. Vi blogges!

 

-STINE

Bilder fra Tyskland
T.G.I.F

Endelig helg sier jeg bare!

Har vært en lang og "hard" uke, så trenger å slappe av litt nå.  Etter storefriet på skolen i dag dro Niyat til Tyskland med besteveninna si Katarina og foreldrene dems. Får håpe hun koser seg der.

I helgen har jeg ikke noen store planer, i dag skal jeg bare være hjemme med lillebror å lage taco. Så skal jeg kanskje overnatte hos Anette til i morra, hvis hun får lov. På søndag skal jeg rydde og vaske i leiligheten til pappa siden den må bli klar til noen skal bo der. Blir egentlig litt gøy  + at jeg tjener litt penger.

På skolen i dag fikk vi bildene av oss selv som ble tatt på ballet. Ble ikke så fornøyd med meg selv, men legger likevel ut begge bildene. 

Akkurat nå holder jeg på å rydde og vaske mitt eget rom. Så blogger mer senere i kveld eller i morra.

 

PS! beklager den dårlige kvaliteten på bildet, men ble ikke noe bra med digital camera'et.


Venstre: Karina og jeg .      Høyre: Asrin og jeg.

 

-Har du hatt en lang uke?

-Hva syns du om bildene?

 

-Stine

Tyskland i morgeen

Hallo :)

I morgen skal jeg til Tyskland, gleder meg veldig! Skal dra med Katarina og moren hennes og min da. Så kommer ikke til å blogge noe før søndag. Jeg tror jeg tar med kameraet mitt, så det blir vell mange bilder.

Dagens outfit:

       

   Alt er i fra Bik bok.

- Niyat

 

30 ting om meg

 1. Jeg er 98'er
 2. Jeg ble født på Kongsvinger sykehus
 3. Jeg bodde i Kongsvinger i 1 år
 4. Jeg flytta til Skedsmokorset da jeg var 1 år
 5. Jeg bor fortsatt på skedsmokorset
 6.  Jeg er den minste i familien
 7. Har to brødre
 8. Min aller bestevenn heter Katarina
 9. Jeg har kjent Katarina siden jeg var 3 år
 10. Jeg har 9 andre bestevenner
 11. Jeg går på Sten- tærud skole
 12. Jeg har verdens beste klasse
 13. Jeg går på Fotball og Piano 
 14. Jeg hadde en STOR afro for en liten stund siden, haha 
 15. Jeg elsker jentekvelder og sånt
 16. Jeg kjenner verdens herligste jenter
 17. Når jeg er hyper, er jeg veldig merkelig
 18. Noen ganger ler jeg veldig rart
 19. Foreldrene mine er ikke skilt
 20. Jeg har brun/svart hår
 21. Jeg har  gått på håndball i 5 år, men sluttet og begynte på fotball i fjor sommer
 22. Jeg elsker one tree hill, favoritt programmet mitt!
 23. Jeg er veldig random
 24. Mange syns jeg er agressiv..
 25. Jeg er ganske høy, 1.73
 26. Jeg er avhengi av facebook
 27. Jeg elsker matte
 28. Jeg hater naturfag
 29. Hele navnet mitt er Niyat Zewenghil Tesfaghabr
 30. Jeg er et matvrak, spiser hele tiden!

 

- Niyat

5 Favoritt blogger

Hei.

Har egentlig ikke tid til å blogge nå, for jeg må gjøre alle leksene for denne uka. Kjenner også at jeg begynner å bli syk, noe som jeg hater å være.

Men uansett, siden jeg ikke har så mye annet å blogge om tenkte jeg at jeg kunne skrive et innlegg om mine 5 favoritt bloggere. So here we go.

 

1.


www.L0ve.blogg.no Erica er en jente på 15 år fra Trondheim, som blogger om hverdagen, outfits osv. Elsker bloggen hennes, og er innom den hver dag.

2.


www.auroramohn.blogg.no  kusina til Erica, som også har en veldig bra blogg. Hun er 14 år og blogger om hverdagen, outfits og masse annet.

3.


www.andreabadendyck.no  Andrea er 17 år og blogger om hverdagen sin og masse annet spenndenes, elsker bloggen hennes, og hun er utrolig pen!

4.


www.tcmn.blogg.no Therese ligger på 1.plass på blogg.no og har en utrolig bra blogg. Hun er 17 år og blogger om hverdagen, sminke, mote , hår osv.

5.


www.annais.blogg.no Anna er 16 år gammel, blogger om hverdagen sin og kommer ofte med anbefalinger. Bra blogg som jeg er innom hverdag.

 

Nå må jeg dessverre fortsette med leksene. Men håper dere likte innlegget.

 

-Leser du noen av de samme bloggene?

-Hvilke 5 blogger er dine favoritter?

 

-Stine

Inne KM

Heisann!

I går spilte vi inne Km. Vi hadde to kamper, den ene mot Fjellhammar og den andre mot Nittedal 2. Dessverre så tapte vi begge kampene og gikk ut. Men siden det andre laget våres gikk videre, har vi tenkt til å dra ned i hallen i dag også for å se på dem. 

Vi må dra ned i hallen klokka halv 10, så skal snart begynne å ordne meg. Men siden jeg sto opp tidligere en forventet tenkte jeg at jeg kunne legge ut noen bilder fra i går. Kommer ikke til å bli så mye mer blogging i dag, hvis ikke Niyat har tid. Men da blir det mer blogging til uka.

 
 

-Hva syns du om bildene?

-Spiller du fotball? 

-Flere som var med på Inne KM ?

 

-Stine

Inne km i morgen

Hallo :)

Lenge siden jeg har blogget nå, men jeg setter selvfølgelig skolen foran bloggen! Jeg har uansett ikke gjort noe særlig spennende de siste dagene. I kveld skal jeg bare slappe av, for i morgen er det inne km. Inne km er en fotballcup i lsk-hallen. Jeg drar rundt klokken 13.00 og kommer hjem 18.00, og med en gang jeg kommer hjem skal jeg på jentekveld. Så får ikke blogget noe i morgen, men skal selvfølgelig ta med kameraet på cupen, så det blir mange bilder.

 

♥ Niyat

Trening og annet

Kom hjem fra trening for cirka tre kvarter siden. For dere som ikke vet hva vi trener , så går vi på fotball.

Fotball er kjempegøy. På treninga i dag øvde vi til cupen vi skal spille i helga, den heter Inne KM. Så det blir nok gøy. Var skikkelig kaldt på trening i dag, men forventer jo ikke noe annet så som det er vinter.

Etter jeg har blogget skal jeg ta meg en lang varm dusj, så skal jeg øve til matteprøven som vi har i morra. Temaet er "Algebra" jeg syns det er ganske enkelt og det tror jeg Niyat også syntes. Får vel bare se hva karakteren blir da. 

Vi hadde en ganske "chill" skole dag i dag. I første time hadde vi gym, og da spilte vi bare volleyball. I andre time hadde vi matte og da øvde vi til algebra prøven. Tredje time hadde vi egentlig engelsk men siden vi ikke fikk noen lærer gjorde vi hva vi ville (neste alt i hvertfall) og etter dobbeltime med naturfag dro vi hjem som vanlig klokka 12.45.

Det eneste som var litt kjipt var at jeg og Niyat ble fratatt ipoden på skolen,haha. Fikk den heldigvis tilbake i siste time, som jeg ble veldig glad for siden jeg er avhengig av den.

Siden det er fredag i morra og jeg ikke skal noe spessielt (tror jeg) så kan jeg se om jeg rekker og legge ut et outfit.

Nå "hopper" jeg i dusjen, så blogger jeg mer i morra.


Bilde fra ballet i desember 2011.

 

-Hvilken sport går du på? 

-Hadde du en fin skole/jobb dag?

 

-Stine

Besøk av Anette

Heisann!

I dag har jeg bare vært på skolen og gjort det vanlige. Egentlig skulle vi slutte klokka 3 i dag, men siden læreren våres var syk fikk vi slutte klokka 2. Deilig.

Akkuratt nå har jeg besøk av Anette, senere skal vi på trening. Så siden vi ikke får hvert så mye med hverandre lenger, tenkte vi at vi kunne være med hverandre før treninga.

Men nå skal vi spise, ble ikke et veldig langt innlegg, men hvis dere har noen forslag til hva vi kan blogge om så bare å skrive i kommentarfeltet - Takk på forhånd.


Bestevenn!

 

-Stine

Rlee

Hallo :)

I dag kommer jeg bare til å øve på rle prøven som er i morgen, jeg er veldig flink til å øve dagen før prøven, og det må jeg skjerpe meg på..
Men hvertfall dette blir ikke akkurat verdens mest spennende innlegg, men det for gå, for jeg  øve nå!

 

♥ Niyat

Dagens Outfit


Genser//Bikbok
Bukse//Ginatricot
Belte//H&M

♥ Niyat
 

JentekveldSå ble det ikke lenger en jentekveld

Fremføring

Har egentlig ikke tid til å blogge nå, men gjør jo alt for at bloggen skal bli bedre. Grunnen til at jeg egentlig ikke har tid til å blogge er fordi jeg må bli ferdig med oppgaven jeg skal fremføre på skolen i morra. Tema mitt er " viktige hendelser i Islam's historie" jeg skal velge to ting JEG syns er aller viktigst. Men jeg finner bare en.

Hater å fremføre! Syns det er noe av det verste som finnes. Vet ikke hvorfor, men det er vel noe med at det sitter mange folk å ser på meg.haha.

På skolen i dag hadde vi bare de samme gammle fagene, så skjedde ikke noe spessielt. Men nå skal jeg jobbe videre med oppgaven, kommer kanskje et innlegg senere. 

Her er noen bilder.


Er ikke sånn kjempe fotogen i dag, så ble bare et speilbilde.


Sykt kaldt i dag, så måtte bare ta på meg noe på føttene.

 

-Fler som ikke liker å fremføre ting foran mange folk?

-Mange som syns det var kaldt i dag?

 

-Stine

Skolen

Dårlig døgnrytme

Jada..er fortsatt våken jeg. Og det er skole i morra. Merker at døgnrytmen enda ikke er på plass etter juleferien så det er derfor jeg fortsatt er våken. Har spilt Wordfeud og hørt på hele spotify-lista mi i 3 timer nå. Så nå er det nok best at jeg legger meg for godt. Vi blogges.

PS: bildet under ble tatt i går, uten sminke og greier, uff. Kommer bedre bilder i morra som er tatt med speilrefleks.

Nytt design

Som dere ser har vi fått et finere design enn vi hadde i går. Det var Niyat som fikset det. Nå mangler vi bare en egen header, men det skal vi nok få til så snart som mulig.

Takker også for alle spørsmålene vi har fått, det er bare å spørre videre, vi skal prøve å svare på spørsmålene i løpet av denne uken.
-Stine

Ny blogg + spørsmålsrunde

Vi er to jenter på 13 år som nettopp har fått blogg sammen. Vi kommer til å blogge om hverdagen,mote,sminke og fritiden våres.

Akkuratt nå er bloggen våres veldig rotete og tom, men vi prøver å finne noen som kan lage en header til oss og kanskje et design. Så hadde vært fint om du som leser dette vet om noen.

Siden vi nettopp har starta en blogg, tenkte vi at vi kunne ha en spørsmålsrunde her. Vi skal også lage et innlegg om oss selv og sånt. Men det kommer senere denne uken.

Så da er det bare og slå til med massevis av spørsmål, vi svarer på spørsmålsrunden på video!


Stine


Niyat

 

-Klem fra oss

hits

Legg oss til som venn
Send oss en e-post

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Design fra