stineogniyat    

Trening og annet

Kom hjem fra trening for cirka tre kvarter siden. For dere som ikke vet hva vi trener , så går vi på fotball.

Fotball er kjempegøy. På treninga i dag øvde vi til cupen vi skal spille i helga, den heter Inne KM. Så det blir nok gøy. Var skikkelig kaldt på trening i dag, men forventer jo ikke noe annet så som det er vinter.

Etter jeg har blogget skal jeg ta meg en lang varm dusj, så skal jeg øve til matteprøven som vi har i morra. Temaet er "Algebra" jeg syns det er ganske enkelt og det tror jeg Niyat også syntes. Får vel bare se hva karakteren blir da. 

Vi hadde en ganske "chill" skole dag i dag. I første time hadde vi gym, og da spilte vi bare volleyball. I andre time hadde vi matte og da øvde vi til algebra prøven. Tredje time hadde vi egentlig engelsk men siden vi ikke fikk noen lærer gjorde vi hva vi ville (neste alt i hvertfall) og etter dobbeltime med naturfag dro vi hjem som vanlig klokka 12.45.

Det eneste som var litt kjipt var at jeg og Niyat ble fratatt ipoden på skolen,haha. Fikk den heldigvis tilbake i siste time, som jeg ble veldig glad for siden jeg er avhengig av den.

Siden det er fredag i morra og jeg ikke skal noe spessielt (tror jeg) så kan jeg se om jeg rekker og legge ut et outfit.

Nå "hopper" jeg i dusjen, så blogger jeg mer i morra.


Bilde fra ballet i desember 2011.

 

-Hvilken sport går du på? 

-Hadde du en fin skole/jobb dag?

 

-Stine

Skrevet 19.jan.2012 kl.20:21 i Blogg Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits